• Videomarketing

  Videomarketing YouTube video voor betere resultaten in Google

  YouTube is een onderdeel van Google en heeft 1 miljard pageviews per dag. Elke minuut wordt er méér dan 20 uur video toegevoegd en het is erg belangrijk om zichtbaar te zijn op YouTube.

  YouTube ontwikkelt zich in razend tempo als toonaangevende zoekmachine voor producten, diensten en bedrijven. Daarnaast worden videoclips van YouTube getoond in de zoekresultaten van Google.

  Videoclips op YouTube hebben een zeer positieve invloed op de zoekresultaten van uw website in Google. Dit is een uitstekend alternatief voor traditionele SEO oplossingen die nogal eens conflicteren met Google.

  Andere websites kunnen uw bewegende advertenties van YouTube overnemen waardoor uw ranking in Google verder verbeterd. Ook kunt u uw videoclips eenvoudig op uw eigen website plaatsen.

  De kosten van een OrangeTube pakket met 10 videoclips zijn vergelijkbaar met één full colour print advertentie. Drukwerk verdwijnt in de oud papier bak maar uw video advertenties blijven altijd online en zichtbaar.

  Bewegende advertenties 24/7 OrangeTube (Online) Youtube(Online)

  Traditionele advertenties 0,5 sec. (krant/tijdschrift/magazine, etc)

  Neem vandaag nog contact met ons op en laat u informeren wat wij voor u kunnen betekenen, wij zijn bereikbaar op nummer 0571 – 27 48 42, of laat hier uw gegevens achter en wij bellen u!