• Over ons

  OrangeTube is een uniek concept voor het ontwikkelen van een professioneel kanaal op YouTube. Hierbij worden videoclips geproduceerd die op een YouTube kanaal worden gepubliceerd dat is opgemaakt in de huisstijl van de opdrachtgever.
  De videoclips worden voorzien van specifieke tags, omschrijvingen en kenmerken waardoor een professioneel kanaal met dynamische inhoud ontstaat. Deze specifieke instellingen zorgen er voor dat de videoclips zowel door YouTube als door Google goed geïndexeerd worden waardoor de vindbaarheid in zoekmachines meestal snel verbetert.
  OrangeTube biedt pakketten van 5 of 10 videoclips. Na uw opdracht gaan wij als volgt te werk:

  Na een intakegesprek komt een cameraman een halve dag op locatie.
  Van het ruwe materiaal wordt in de studio een serie videoclips geproduceerd.
  De clips worden in een periode van een maand geplaatst op het YouTube kanaal waar ze door ons worden voorzien van specifieke kenmerken. Hierdoor scoren ze over het algemeen in korte tijd hoog in de zoekresultaten van Google.

  U ontvangt een CD met de geproduceerde videoclips. De videoclips kunnen via een YouTube player eenvoudig op uw eigen website geplaatst worden.
  Een OrangeTube pakket is dus inclusief:
  opname op locatie, productie van de videoclips in de studio, plaatsing en configuratie op YouTube, een cd met de videoclips.

  Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0571 27 48 42

  of laat hier uw gegevens achter en wij bellen u!